Servicii KennoMedia

Succesul nostru se datoreaza in primul rand faptului ca ne-am bazat intotdeauna pe dezvoltarea unei relatii speciale cu clientii nostri, pentru a le cunoaste nevoile si a le oferi nu doar servicii, ci solutii.

Astfel fie ca vorbim de: Branding, Web Design, Web Development, E-commerce, Web hosting, Web Administration, Search Engine Optimization, fii sigur ca vom alege impreuna solutia optima pentru tine si, mai ales, solutia cautata de publicul tau tinta.

Web design

Realitatea

A fi brand inseamna a fi unicul detinator al unui loc pe harta mintii consumatorului. Dar definitia brandului e mai putin importanta. Importanta este intelegerea potentialului urias al Internetului de a crea notorietate si loialitate fata de brand. Internetul are un avantaj imens fata de media traditionale: este un mediu subiectiv. Brandul are ocazia unica a unui tete-a-tete cu fiecare vizitator al website-ului. Internetul este un mediu intim, care ofera posibilitatea crearii atmosferei potrivite in care brandul sa dialogheze direct cu fiecare vizitator in parte. De aceea website-ul trebuie sa reflecte si sa potenteze adevarata identitate a brandului: personalitatea, mesajul, valorile.

Problema

Exista prea putini brand manageri si, mai mult, companii de web design care iau in considerare existenta unui concept crucial: web branding. Si astfel potentialul Internetului este complet irosit sau, mai rau, demersul se intoarce impotriva brandului. Cuvintele, culorile, imaginile, fonturile, totul vine sa isi aduca aportul la atmosfera generala, la mesajul brandului si la tonul cu care acesta trebuie transmis. Dar nu doar designul trebuie luat in calcul, ci si principiile de web usability: incarcare rapida, navigare usoara, arhitectura logica, codare HTML valida etc. Astfel, vizitatorul reactioneaza : "ce usor imi este sa interactionez cu acest brand: fara complicatii, fara loc de greseala; acest brand incearca si reuseste sa imi fie aproape, dovedind ca se gandeste la confortul meu".

Solutia

Luati in considerare toate acestea in alegerea companiei de web design. Este obligatia dvs. sa va asigurati ca website-ul dorit va fi bazat pe cunostinte solide de branding si web usability. Pozitionarea psihologica inspirata a unui brand este cruciala. Iar un website are puterea de a transmite mesajul potrivit si de a crea atmosfera propice pentru ca brandul sa cucereasca acel unic loc in mintea consumatorului. Si o data ce ai devenit unicul detinator al unui loc pe harta mintii acestuia, ai devenit un brand. Concluzia este evidenta: un website nu poate fi creat de pustiul din vecini. Doar daca se iau in considerare toate principiile discutate si daca este si bine promovat, un website face minuni in privinta notorietatii, si mai ales a loialitatii consumatorului fata de brand. Ceea ce duce, nu-i asa ?, la vanzari mai mari pe termen lung. Este ceea ce KennoMedia poate face pentru brandul dvs.

Programare web

Design-ul unui site web este foarte important, insa nu este totul. El trebuie sustinut de solutii specifice Internetului, de module necesare pentru mentinerea unui continut dinamic, actualizat, precum si a interactivitatii, trasatura ce trebuie exploatata la maximum. In functie de obiectivele fiecarui website, echipa KennoMedia poate implementa orice solutie bazata pe necesitatile clientului.

Creare si construire de brand

Gandeste-te la brandul tau ca la o persoana. Copilul se naste, primeste dragoste, grija si educatie, formandu-si caracterul. Apoi trebuie sa plece de langa tine, vegheat de tine la tot pasul, sa primeasca educatie, sa socializeze, sa comunice si sa stabileasca relatii interumane pentru a deveni un om matur de succes. Bazandu-se pe atuurile sale, cu o personalitate bine definita, carismatic, de incredere, el isi spune povestea, oferindu-le celor de langa el ceea ce ai au nevoie, vorbindu-le si ascultandu-i, inconjurandu-se astfel de prieteni pe viata. O data creat brandul, el trebuie oferit celorlalti. Pentru a face acest lucru este KennoMedia este aici. Pentru a da nastere brandului tau, pentru a-l prezenta lumii, pentru a-i spune povestea, pentru a-i transmite mesajul. Serviciile oferite de KennoMedia in acest sens sunt multiple:

Creare si construire de brand

 • Audit de brand.
 • Strategii de brand.
 • Identitate de brand: nume, logo, slogan.
 • Pachete Corporate ID: carti vizita, foi cu antet, plicuri personalizate.

Publicitate ATL

 • Creatie print advertising.
 • Creatie outdoor.
 • Creatie spoturi radio.

Publicitate BTL

 • Direct Marketing: scrisori DM, brosuri.
 • Creatie publicitate pe mijloacele de transport: troleibuze, tramvaie, autobuze, microbuze.
 • Creatie materiale publicitare: firme luminoase, litere volumetrice, firme din poliplan, bannere, copertine, prelate camioane, autocolante.
 • Personalizare policromie obiecte promotionale: cãni, brichete, scrumiere, pixuri, brelocuri, ceasuri perete, tricouri, sepcute, cutii pizza, cutii tort, fanioane, parasolare, agende, calendare, meniuri, port visit card, sacose polietilenã, CD-uri de prezentare.
 • Creatie tipãrituri: pliante, cataloage, mape, afise, agende, calendare, etichete, flyere, vederi, invitatii, legitimatii, ecusoane, foi cu antet, cãrti de vizitã, meniuri, reviste etc.

Alege-ti solutia potrivita sau o vom alege noi pentru tine, si brandul tau va urma cursul firesc, devenind un brand de succes. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne spui ce putem face pentru tine.

Gazduire web - Hosting web site

Furnizand tuturor clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate, ne-am facut un scop din a ne largi constant posibilitatile in cautare de noi oportunitati pe care sa ti le punem la dispozitie. Straduindu-ne sa ne extindem, vom continua sa facem din fiecare client o prioritate. Atat afacerile mici, cat si corporatiile mari vor beneficia de experienta astfel acumulata.

Ramanem la curent cu ultimele noutati in software si hardware, precum si cu cele mai recente tendinte. Avand reteaua conectata direct la cea metropolitana, prin fibra optica, asiguram o viteza de transfer considerabila. Fie ca este vorba de un site personal simplu, fie de site-uri cu trafic zilnic de un milion de vizitatori, KennoMedia poate implementa solutia de hosting pentru tine.

Optimizare web site - Servicii SEO, Promovare web 

Pe internet, clientii sunt cei care te cauta. Nu trebuie decat sa ii ajuti sa te gaseasca. Aici intervine SEO (optimizarea pentru motoarele de cautare), al carui rol este sa creasca volumul si calitatea traficului generat de motoarele de cautare cum este Google, prin returnarea paginii optimizate ca rezultat pentru cuvinte cheie targetate. Astfel ca a avea un website este cu adevarat necesar, dar nu si suficient.

Din pacate, putine companii inteleg importanta SEO. Este, intr-un fel, firesc, pentru ca desi aparent simplu, procesul de optimizare este unul foarte complex. De la intrebarile de tipul: cat costa?, cat dureaza? ce rezultate garantati?, raspunsurile difera de la proiect la proiect si pot veni numai dupa o analiza amanuntita. Iar miturile care s-au creat in jurul SEO ingreuneaza si mai mult lucrurile. Sunt zeci de astfel de opinii gresite, insa cele de care ne lovim cel mai des sunt:“SEO se face o singura data”, “E suficient sa folosesti keyworduri relevante, sa actualizezi continutul si sa inscrii site-ul in directoare”, “Nu am nevoie de SEO” sau “Nu e cazul sa angajez specialisti”.

In 1999 – 2000 era suficient sa updatezi meta taguri si sa inserezi keyword-uri in site. Acum sunt cca 200 de factori pe care motoarele de cautare ii iau in calcul pentru a determina relevanta unei pagini din alte mii sau milioane de alte pagini concurente. Daca ne gandim si ca jumatate din populatia globului are acces la Internet, 135 de milioane de indivizi fac 5 miliarde de cautari pe luna si exista peste 21 de miliarde de pagini indexate de Google (pe langa alte miliarde care nu sunt listate in motoarele de cautare), ajungem sa intelegem mai bine de ce optimizarea cere timp, costuri, de ce e un proces continuu, repetitiv, de ce sunt necesare cel putin 6 luni pentru a vedea rezultate, dar mai ales de ce avem atata nevoie de ea. Pe scurt, intelegem de ce SEO ar trebui sa devina parte din strategia de business o oricarei companii si tratata cu aceeasi importanta ca orice alt instrument de marketing.

Optimizarea pe termen lung, eficienta si productiva, include o multitudine de tactici, de la strategie de search marketing, benchmarking, analiza competitionala, analiza cuvintelor cheie, copywriting, web design, arhitectura informatiei, optimizarea codului, content development, web analytics, analiza conversiei, link building si multe altele.

Specialistii KennoMedia acopera fiecare aspect al procesului, inca din primele stadii de construire a unui site. Iar experienta echipei KennoMedia este o garantie ca, la fel ca alte instrumente de marketing, SEO este o investitie, nu o cheltuiala.