Despre KennoMedia

KennoMedia ofera de la infiintarea ei, in 2002, solutii profesionale de branding, web design si dezvoltare web clientilor din afara Romaniei. Cu expertiza astfel dobandita, venim acum in intampinarea nevoii crescande a clientilor din Romania de a se alinia la tendintele europene si occidentale.

In anii de experienta in web design, web development si branding (strategii de brand, identitate verbala si vizuala), KennoMedia s-a dovedit a fi si un partener de valoare si de incredere pentru companii din intreaga lume.

Experienta noastra imbinata cu creativitatea si profesionalismul in realizarea website-urilor este dovedita si de faptul ca in prezent suntem singura firma din Romania prezenta pe site-ul Adobe-Macromedia la categoria "Site of the Day" cu site-ul Central Park din New York - www.CentralPark.com, cel mai complet ghid al celui mai vestit parc din lume.

Avem certitudinea ca realizarile noastre (care nu inseamna doar web design de exceptie, bazat pe principii de web branding si web usability, ci si solutii e-business complexe si verificate) adauga valoare brand-urilor clientilor nostri, oferindu-le o investitie sigura.