Your Flash plugin is out of date. Click here to update it.

Programare web

Design-ul unui site web este foarte important, insa nu este totul. El trebuie sustinut de solutii specifice Internetului, de module necesare pentru mentinerea unui continut dinamic, actualizat, precum si a interactivitatii, trasatura ce trebuie exploatata la maximum. In functie de obiectivele fiecarui website, echipa KennoMedia poate implementa urmatoarele solutii:

Content Management System (sistem editare continut site)

Un instrument performant, deosebit de eficient, care va va permite administrarea extrem de facila a site-ului web. Va scuteste de cheltuieli ulterioare pentru modificari ale continutului informational al site-ului, directionate catre KennoMedia sau alti terti. Dintr-o sectiune de administrare www.nume.ro/admin (accesibila doar de catre dvs. prin introducerea numelui utilizatorului si a parolei), veti putea adauga/modifica/administra continutul site-ului: text, fotografii, produse, categorii de produse, preturi etc. Nu necesita cunostinte de programare web si veti beneficia de suport gratuit din partea KennoMedia cu privire la folosirea acestei facilitati.

Solutie magazin online (E-commerce)

KennoShop este o solutie eficienta ce combina optiunile unui catalog online de produse, organizat pe categorii si subcategorii, cu posibilitatea de a efectua si lansa comenzi online. Include posibilitatea adaugarii produselor dorite intr-un cos de cumparaturi ce apoi poate fi comandat online. Fiecare comanda ce se lanseaza implica crearea unui cont de membru cu precizarea completa a informatiilor de livrare, facturare si contact pe baza carora ulterior comanda poate fi verificata si confirmata. Administrarea produselor, categoriilor, clientilor si comenzilor se realizeaza foarte facil dintr-o interfata web, conceputa pentru a fi foarte intuitiva. Nu necesita cunostinte de programare web si veti beneficia de suport gratuit din partea KennoMedia cu privire la folosirea acestei facilitati. Trainingul necesar utilizarii acesteia este foarte scurt datorita conceptiei simple.

Solutie oferte anunturi

Reprezinta o solutie eficienta ce combina optiunile unui catalog online de anunturi, organizat pe categorii si subcategorii. Administrarea anunturilor se realizeaza foarte facil dintr-o interfata web, conceputa pentru a fi foarte intuitiva. Nu necesita cunostinte de programare web si veti beneficia de suport gratuit din partea KennoMedia cu privire la folosirea acestei facilitati. Trainingul necesar utilizarii acesteia este foarte scurt datorita conceptiei simple.

Solutie catalog de produse

Reprezinta o solutie eficienta ce combina optiunile unui catalog online de anunturi, organizat pe categorii si subcategorii. Administrarea anunturilor se realizeaza foarte facil dintr-o interfata web, conceputa pentru a fi foarte intuitiva. Nu necesita cunostinte de programare web si veti beneficia de suport gratuit din partea KennoMedia cu privire la folosirea acestei facilitati. Trainingul necesar utilizarii acesteia este foarte scurt datorita conceptiei simple

Modul de newsletter

Aduce un plus de interactivitate site-ului si va permite mentinerea unei bune comunicari cu clientii/vizitatorii. Mai mult, va creste baza de date a clientilor actuali si potentiali si va conta pentru promovarea produselor de sub umbrela brandului. Studiu de caz: BeautyLand.ro. In urma folosirii modulului implementat de KennoMedia, BeautyLand.ro a crescut baza sa de clienti cu 80%, ceea ce inseamna 8000 clienti intr-un an.

Modul de news

Va permite sa va tineti clientii la curent cu noutati, oferte, modificari de pret, discounturi etc.

Modul de cautare

Va permite utilizatorilor navigarea foarte usoara, acestia putand cauta anumite produse dupa un cuvant cheie ales de ei.

Galerie foto

Ofera posibilitatea de a adauga un numar prestabilit de fotografii, posibilitatea de a fi accesate doar prin introducerea unei parole, adaugare de comentarii, rating fotografii, posibilitatea de a crea concursuri intre fotografii etc.

Modul de evenimente

Vizitatorii au ocazia sa afle la timp si direct de la sursa datele exacte ale evenimentelor organizate de dvs.

Sistem de membri

Inregistrare membri, confirmarea prin email la inscriere, acces bazat pe introducerea unui nume si a unei parole etc.