Your Flash plugin is out of date. Click here to update it.

Web design

Realitatea

A fi brand inseamna a fi unicul detinator al unui loc pe harta mintii consumatorului. Dar definitia brandului e mai putin importanta. Importanta este intelegerea potentialului urias al Internetului de a crea notorietate si loialitate fata de brand. Internetul are un avantaj imens fata de media traditionale: este un mediu subiectiv. Brandul are ocazia unica a unui tete-a-tete cu fiecare vizitator al website-ului. Internetul este un mediu intim, care ofera posibilitatea crearii atmosferei potrivite in care brandul sa dialogheze direct cu fiecare vizitator in parte. De aceea website-ul trebuie sa reflecte si sa potenteze adevarata identitate a brandului: personalitatea, mesajul, valorile.

Problema

Exista prea putini brand manageri si, mai mult, companii de web design care iau in considerare existenta unui concept crucial: web branding. Si astfel potentialul Internetului este complet irosit sau, mai rau, demersul se intoarce impotriva brandului. Cuvintele, culorile, imaginile, fonturile, totul vine sa isi aduca aportul la atmosfera generala, la mesajul brandului si la tonul cu care acesta trebuie transmis. Dar nu doar designul trebuie luat in calcul, ci si principiile de web usability: incarcare rapida, navigare usoara, arhitectura logica, codare HTML valida etc. Astfel, vizitatorul reactioneaza : "ce usor imi este sa interactionez cu acest brand: fara complicatii, fara loc de greseala; acest brand incearca si reuseste sa imi fie aproape, dovedind ca se gandeste la confortul meu".

Solutia

Luati in considerare toate acestea in alegerea companiei de web design. Este obligatia dvs. sa va asigurati ca website-ul dorit va fi bazat pe cunostinte solide de branding si web usability. Pozitionarea psihologica inspirata a unui brand este cruciala. Iar un website are puterea de a transmite mesajul potrivit si de a crea atmosfera propice pentru ca brandul sa cucereasca acel unic loc in mintea consumatorului. Si o data ce ai devenit unicul detinator al unui loc pe harta mintii acestuia, ai devenit un brand. Concluzia este evidenta: un website nu poate fi creat de pustiul din vecini. Doar daca se iau in considerare toate principiile discutate si daca este si bine promovat, un website face minuni in privinta notorietatii, si mai ales a loialitatii consumatorului fata de brand. Ceea ce duce, nu-i asa ?, la vanzari mai mari pe termen lung. Este ceea ce KennoMedia poate face pentru brandul dvs.